Corona Hygiëne Protocol

In in onze professionele salon zorg voor een veilige en verantwoorde behandeling en werkomgeving voor onze bezoekers en haarstylisten. Wij treffen ten tijde van Covid-19 (corona) verregaande hygiëne maatregelen, zoals beschreven in ons corona hygiëne protocol. Hieronder leest u meer over het protocol.

 

Hygiëne protocol

 1. Elke bezoeker maakt vooraf een afspraak, bij voorkeur online of telefonisch. Wij registreren uw contactgegevens, zodat wij u zo nodig later kunnen bereiken.
 1. Daags voor uw afspraak ontvangt u van ons een digitaal formulier met een vragenlijst. Deze ontvangen wij graag van u retour. Komt u tot de conclusie na het invullen van de vragenlijst dat het beter is een nieuwe afspraak te maken dan kan dat natuurlijk altijd.
  Mocht u de vragenlijst niet terug sturen dan zal uw haarstylist dezelfde, korte vragen met u bespreken of u gezondheidsklachten heeft, die kunnen duiden op corona. Is dat het geval dan kunnen wij u niet verwelkomen.
 1. Er bestaat momenteel geen mondkapjesplicht voor de haarstylisten. Mocht u of de haarstylist vrijwillig een mondkapje willen dragen dan is dat uiteraard mogelijk. 
 1. Bij aankomst in de salon desinfecteert u uw handen met handzeep en/of hydroalcoholische gel. Herhaal dit zo vaak als u wilt.
 1. Uw haarstylist desinfecteert de handen continu, en wast de handen grondig met handzeep voor en na elke bezoeker.
 1. Hulpmiddelen, werkplek, kapstoel en wasunit worden frequent gereinigd. 
 1. Elke bezoeker krijgt een schone kapmantel en/of handdoek. Na uw bezoek wassen wij deze op 60 graden celsius.
 1. Wij bewaren zoveel mogelijk 1,5 meter afstand onderling, en beperken het aantal bezoekers in de salon tot 1 per 5 m2. Wij vragen u om alleen te komen, en per kind maximaal één volwassene.
 1. U kunt uw behandeling middels pin, mobiel of contant betalen.
 1. Voor je bezoek zullen wij onderstaande vragen aan je stellen:
 • Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?

* Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

* Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

* Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 10 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?

* Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

* Ben je de afgelopen 10 dagen in het buitenland geweest, waar code oranje of rood geldt en heb je geen negatieve testuitslag op of na de 5e quarantaine dag?

Belangrijk:

We kunnen je niet in de salon verwelkomen wanneer één van bovenstaande vragen met JA is beantwoord. De afspraak moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.

 1. Als je in de afgelopen 10 dagen in het buitenland bent geweest waar code rood of oranje geldt, maar je bent op of na de 5e quarantaine dag negatief getest dan kunnen we je gewoon verwelkomen.