No Show & Annulering

Annulering en No Show voorwaarden

Onze tijd en die van jou is erg waardevol.
Als je niet kunt komen, dien je uiterlijk 24 uur van te voren te annuleren. Anders zijn wij genoodzaakt 50% van de totale behandeling in rekening te brengen. Kom je niet opdagen, vergeet je de afspraak of ben je meer dan 20 minuten te laat?  Dan zijn wij genoodzaakt de volledige kosten van de behandeling in rekening moeten brengen.
Bij tijdig annuleren van je afspraak kunnen wij namelijk in de tijd die voor jou gereserveerd is een andere bezoeker helpen en gelukkig maken.

Mocht je merken dat je de afspraak niet na kan komen neem dan contact met ons op.
Uiterlijk 24 uur van te voren kan dit altijd via de annuleer-button in de bevestigingsmail van jouw afspraak die jij hebt ontvangen. Heb jij die bevestigingsmail niet meer? Stuur ons dan een mail via  info@thenaturalhairdoctor.com

Binnen 24 uur voor jouw afspraak? Stuur ons dan in ieder geval een mail. Dan kunnen wij wellicht jouw afspraak verzetten of kan er met behulp van andere bezoekers schoven worden zodat jij toch terecht bij ons kan voor jouw behandeling. Uitzonderingen per geval na overleg toegekend voor ernstige noodsituaties.

Dank voor jouw begrip. 

ps. een afspraak afzeggen of wijzigen via social media als Facebook, Messenger, Whatsapp o.i.d. is helaas niet mogelijk!